| Autor |
Zpráva |
|
_wW_here_Iam_
Administrátor
|
 RTS league
První zápas v RTS lize proti klanu KaoS je dohodnut na sobotu 20:00. Dostavte se prosím všichni kdo máte čas a chuť si zahrát, pokud nás bude více, prostřídáme / domluvíme.
The first match of RTS league is against a clan called KaoS and it is set on saturday 20:00. Whoever has time or wants to play, please, come and u will. If there is going to be a bigger amount of players then 3 we will come up with some idea of enchanging the team so you could play xD.
|
| Stř Říj 21, 2009 6:52 am |
|
 |
|
_wW_never_ever
AoC member
|
 Re: RTS league
predem rikam, ze tu nejsem xD
|
| Stř Říj 21, 2009 1:48 pm |
|
 |
|
_wW_Dulce_Cz_
AoC member
Registrován: Ned Úno 26, 2006 2:33 am Příspěvky: 598 Bydliště: Mexico
|
no ty se hlavně starej o svůj překlad máš tam chyby xD v sobotu bych tu měl být klidně něco odehraju pokud bude možnost. ještě k démonovy když už ti teda všichni přáli tak se musím přidat a příště nezapoměn zmínit kdo musel vždycky strpět to tvoje: "jdu šutr, už jsem se rozhod, zkus nechcípnout" :D
|
| Stř Říj 21, 2009 2:21 pm |
|
 |
|
_wW_NeoPlex
AoC & TWC member
|
_wW_Dulce_Cz_ napsal: no ty se hlavně starej o svůj překlad máš tam chyby xD v sobotu bych tu měl být klidně něco odehraju pokud bude možnost. ještě k démonovy když už ti teda všichni přáli tak se musím přidat a příště nezapoměn zmínit kdo musel vždycky strpět to tvoje: "jdu šutr, už jsem se rozhod, zkus nechcípnout" :D naprosto te plne chapu petre a citim s tebou... naposled kdyz mi tohle pred par lety udelal nekolikrat za sebou, tak zkoncil v ignories na nekolik mesicu :D
|
| Stř Říj 21, 2009 6:13 pm |
|
 |
|
_wW_here_Iam_
Administrátor
|
Teďka už to nedělá Možná je to i tím, že kdyby to udělal mně, tak by dostal okamžitý kick Někdy není nad to být leader  Btw. Neo pamatuješ si na jednu hru za dob kdy se vrátili "old school". Satan vás vylandoval a ty jsi se odbukoval dvojitým wallem a stavěl si farmy A teď suď 
|
| Stř Říj 21, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
_wW_NeoPlex
AoC & TWC member
|
nene tu hru si nepamatuju :D
ne vazne uz nevim... mozne je vse, ale urcite to byla reakce na vzniklou situaci a nebyl to plan hned od zacatku :)
|
| Stř Říj 21, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
_wW_Yezris_Cz
AoC member
Registrován: Ned Úno 26, 2006 10:27 am Příspěvky: 334 Bydliště: Sobín rooox
|
pánové já nevim jestli to stihnem s harpem v tu neděli, máme od 17:30 zápas v Běchovicích, to je až za černym mostem a já bydlim kus za zličínem, fakt nevim jestli to stihnu... a harp bydlí kousek ode mě takže jestli nemůže demon tak může bejt dost velkej problém
|
| Stř Říj 21, 2009 9:08 pm |
|
 |
|
_wW_here_Iam_
Administrátor
|
No jestli máte zápas v neděli tak je vše okay pač cw je v sobotu.
|
| Stř Říj 21, 2009 9:50 pm |
|
 |
|
_wW_Yezris_Cz
AoC member
Registrován: Ned Úno 26, 2006 10:27 am Příspěvky: 334 Bydliště: Sobín rooox
|
teda v sobotu máme zápas, ne v neděli, pardon
|
| Stř Říj 21, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
_wW_never_ever
AoC member
|
no ja nemuzu ja jedu balit kundy na firemni sraz  a vratim se az v nedeli a to jedu hned pracovat celej den abych mel aspon 20 papiru do konce msice 
|
| Čtv Říj 22, 2009 1:01 am |
|
 |
|
_wW_NeoPlex
AoC & TWC member
|
tak to mate blby :D
|
| Čtv Říj 22, 2009 1:48 am |
|
 |
|
Lion_Cze
Registrován: Pon Kvě 19, 2008 9:49 pm Příspěvky: 11 Bydliště: pragl:D
|
_wW_Yezris_Cz napsal: pánové já nevim jestli to stihnem s harpem v tu neděli, máme od 17:30 zápas v Běchovicích, to je až za černym mostem a já bydlim kus za zličínem, fakt nevim jestli to stihnu... a harp bydlí kousek ode mě takže jestli nemůže demon tak může bejt dost velkej problém Bych se mohl dojet podivat,my hrajeme doma v dolnich pocernicich od 16:00... s kym hrajete ( pokud je to fotbal) ? Ujezd ??
|
| Čtv Říj 22, 2009 2:25 am |
|
 |
|
_wW_Dulce_Cz_
AoC member
Registrován: Ned Úno 26, 2006 2:33 am Příspěvky: 598 Bydliště: Mexico
|
Lion_Cze napsal: _wW_Yezris_Cz napsal: pánové já nevim jestli to stihnem s harpem v tu neděli, máme od 17:30 zápas v Běchovicích, to je až za černym mostem a já bydlim kus za zličínem, fakt nevim jestli to stihnu... a harp bydlí kousek ode mě takže jestli nemůže demon tak může bejt dost velkej problém Bych se mohl dojet podivat,my hrajeme doma v dolnich pocernicich od 16:00... s kym hrajete ( pokud je to fotbal) ? Ujezd ?? hrajou hanspaulky stejně jako my, teďka hrajou s guaraníma jako my minulej rok , očekávám hodně gólů xD oni nejsou tak důrazní vzadu ale zato mají šílenou techniku paraguyjci:D btw v neděli od 20:00 směřuju LMA s AZTK , napíšu ten topic do privatu jestli mi to ještě dnes konfirmne .
|
| Čtv Říj 22, 2009 9:18 pm |
|
 |
|
Lion_Cze
Registrován: Pon Kvě 19, 2008 9:49 pm Příspěvky: 11 Bydliště: pragl:D
|
_wW_Dulce_Cz_ napsal: Lion_Cze napsal: _wW_Yezris_Cz napsal: pánové já nevim jestli to stihnem s harpem v tu neděli, máme od 17:30 zápas v Běchovicích, to je až za černym mostem a já bydlim kus za zličínem, fakt nevim jestli to stihnu... a harp bydlí kousek ode mě takže jestli nemůže demon tak může bejt dost velkej problém Bych se mohl dojet podivat,my hrajeme doma v dolnich pocernicich od 16:00... s kym hrajete ( pokud je to fotbal) ? Ujezd ?? hrajou hanspaulky stejně jako my, teďka hrajou s guaraníma jako my minulej rok , očekávám hodně gólů xD oni nejsou tak důrazní vzadu ale zato mají šílenou techniku paraguyjci:D btw v neděli od 20:00 směřuju LMA s AZTK , napíšu ten topic do privatu jestli mi to ještě dnes konfirmne . Tak to tim padem nema cenu :D:D:D:D:D nic proti yezrovi a harpovi
|
| Pát Říj 23, 2009 10:28 am |
|
 |
|
_wW_H4rp
AoC & TWC member
Registrován: Ned Úno 26, 2006 9:44 am Příspěvky: 116 Bydliště: Prague
|
Mno jestli se chcete jit podívat na hodně golu(většinu z jejich strany) tak klidně přidte ;-) V každym připadě sem po včerejšku dost mrtvej takže nevim nevim jak to vidim na tu RTS.. ten z toho fotbalu budu doma nejdřív v pul devaty - devet
|
| Sob Říj 24, 2009 12:19 pm |
|
 |
|