V prvom kole tohto ročníka
RTS sme narazili na brazílske zoskupenie
ONU. Bolo to už naše piate stretnutie od začiatku nášho pôsobenia na medzinárodnej scéne a tak som bol zvedavý, ako sa to vyvinie. Zostavu tvoril tradične
Archer a
LyNN, vzhľadom k dovolenkujúcemu Johnymu som sa do zostavy vrátil aj ja.
Game 1 (3v3 Arabia)Arabia bola ako naša hm zvolená práve mnou, keďže tradičné ostrovy mi nič nehovoria. Vzal som si huns, Archer mongols a LyNN si vybral mayans. Ako na želanie som sa dostal na stred, ale výhodu huna na strede získali aj protihráči. Moji spoluhráči zdoublovali midla koňmi, ja som sa rozhodol pre castle up s 28 vills a moje kone dokončili skazu midla. Ten sa neskôr však spamätal a vrátil do hry. Pred tým som striedavo s LyNNom a Archerom raidoval, prípadne som skúšal útočiť na midla ale ten si na dôležité miesta vystavil TC. Po cca mesiac a pol trvajúcej pauze od AoC som moc nestíhal pri raidovaní budovať eko a to sa prejavilo rýchlejším impom súperovho midla. Avšak to už LyNN mal dosť eagles aby to s mojimi kts podržal, Archer zatiaľ držal svoju stranu ako to len šlo. Po mojom upe a vylepšení pala sme to už pretlačili, aj keď môj výkon mal počas hry skôr klesajúcu tendenciu.
Game 2 (3v3 Islands)Nepríjemná predstava sa stala skutočnosťou, súper si ako hm nezvolil zase arabiu ^^ Ostrovy ktoré si vybral mne nič moc ako mapa nehovoria. Prakticky od začiatku hrali moji spoluhráči viac-menej 2v3, aj keď občas som flotilu namassoval a pomohol im, potom som ju vždy neuvážene stratil. Úplne som zavrhol myšlienku tradu, čo ma nakoniec vyradilo z hry, tak som aspon posielal wood spoluhráčom a landoval light cavalary na ostrovy protihráčov. LyNN s Archerom potvrdili svoj skill na tejto mape a aj vďaka tomu sme napriek mojej mizerií na tejto mape zvíťazili. Z prvého kola novej sezóny RTS si teda nesieme víťazstvo a cenných 6 bodov.
záznamy hier: viewtopic.php?f=5&t=1003