| Autor |
Zpráva |
|
_wW_whiskey_sk_
AoC member
Registrován: Úte Bře 28, 2006 10:57 am Příspěvky: 586 Bydliště: near Bratislava
|
 AoW wW vs RVK 2-1
Včera večer sme odohrali kvalifikačný zápas do turnaja Art of War, poriadaného AoC Group. Organizátori nám nalosovali brazílske zoskupenie RVK. Zápas začal nepríjemným, asi pol hodinovým čakaním na protihráčov. Organizátori osviežili turnaj jemnou úpravou v nastaveniach - nastavenie "Team Together" musí byť vypnuté. Zostava: Archer, LyNN a ja. Game 1(3v3 BF)Táto otravná mapa bola predpísaná ako prvá. Vzal som si spanish, Archer mongols a LyNN koreu. Hra začala pokojne, až na to že sme boli ledabolo pohádzaný po mape a tak vznikla situácia, keď predpokladanú trade cestu blokovala základňa súpera. Po boome sa začalo bojovať. LyNN bojoval proti keltovi, Archer proti mongolovi. Moje prvé kone putovali k Archerovi, neskôr som musel prejsť k LyNNovi, keďže v jeho base operoval enemy midle. Keď sme túto vec poriešili a zase začali dojebávať kelta, Archer potreboval znovu help. Presunul som sa tam, čo malo ale za následok LyNNovu prehru. Hru sme ešte chvíľu naťahovali, ale bez tradu sa tu vyhrať nedá. Game 2 (3v3 Rivers)Ďalšia mapa, ktorú nemusíme. Vzal som si spanish, LyNN huns a Archer viks. Chcel som ísť vodu, ale vzhľadom k nerovnomernému rozmiestneniu po mape na mňa na lande útočil jeden protihráč a na vode druhý. Na vode som to hneď zabalil, ale na lande som sa bránil úspešne. Archer na vode mal celkom dobré úspechy a LyNN zatiaľ robil inšpekciu v base jedného z protihráčov. Hra sa vyvíjala relativne jednotvárne, po určitom čase RVK rezignovali. Na ďalšiu mapu dali AW, zrejme preto že sa medzi sebou pohádali a jeden z nich leavol. Už toto bolo reschedule, malo sa hrať v piatok a vtedy neprišli. Po preložení na sobotu hodinu meškali, 2x dropli a toto všetko bol dôvod prečo sme im ani neponúkli ďalšie reschedule. Každopádne, postupujeme do hlavnej súťaže, takže uvidíme ako sa nám bude dariť ďalej. záznamy hier: viewtopic.php?f=5&t=1010

Tri klamstva Slovaka: 1.Ideme len na jedno. 2.Dopijem toto a odidem. 3.Od zajtra nepijem.
Good guys go to heaven, bad guys go to: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... hopdi3.jpg.
|
| Ned Srp 03, 2008 8:19 am |
|
 |
|
_Sfi_EnDigo
|
 Re: AoW wW vs RVK 1-1
GL v hlavnim turnaji, o atraktivni gamesky urcite nebude nouze :)
|
| Ned Srp 03, 2008 9:27 am |
|
 |
|
_wW_whiskey_sk_
AoC member
|
 Re: AoW wW vs RVK 1-1
_Sfi_EnDigo napsal: GL v hlavnim turnaji, o atraktivni gamesky urcite nebude nouze  Diky, no to dufam aj ja 

Tri klamstva Slovaka: 1.Ideme len na jedno. 2.Dopijem toto a odidem. 3.Od zajtra nepijem.
Good guys go to heaven, bad guys go to: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... hopdi3.jpg.
|
| Ned Srp 03, 2008 10:25 am |
|
 |
|
_wW_here_Iam_
Administrátor
|
 Re: AoW wW vs RVK 2-1
ARCHER LyNN a ja :D
|
| Ned Srp 03, 2008 10:55 pm |
|
 |
|
_wW_here_Iam_
Administrátor
|
kdybys radeji napsal sestava teamu : Whiska a zbytek (lin,arch) :D
|
| Ned Srp 03, 2008 10:56 pm |
|
 |
|
_wW_GhosT_
AoC member
Registrován: Čtv Říj 19, 2006 8:47 am Příspěvky: 227 Bydliště: Bílina
|
GJ, líbilo se mi jak jste komunikovali na BF :D "udělej to ty! Proc ja ? Protoze si nejvetši gaylord". Nebo tak nějak. Z toho jsem nemohl xD
|
| Pon Srp 04, 2008 12:44 pm |
|
 |
|
Sebastian
Moderátor fóra
|
Tak dívat na BF se asi nebudu ale chat si přečtu Gj , samozřejmě
|
| Pon Srp 04, 2008 4:03 pm |
|
 |
|
_wW_whiskey_sk_
AoC member
|
_wW_GhosT_ napsal: GJ, líbilo se mi jak jste komunikovali na BF  "udělej to ty! Proc ja ? Protoze si nejvetši gaylord". Nebo tak nějak. Z toho jsem nemohl xD To tam este nie je vidiet co som pisal pred restore "LyNNe neboj sa, nenecham ta umriet 11" a podobne sracky xD

|
| Pon Srp 04, 2008 8:30 pm |
|
 |
|
_wW_GhosT_
AoC member
|
_wW_whiskey_sk_ napsal: _wW_GhosT_ napsal: GJ, líbilo se mi jak jste komunikovali na BF :D "udělej to ty! Proc ja ? Protoze si nejvetši gaylord". Nebo tak nějak. Z toho jsem nemohl xD To tam este nie je vidiet co som pisal pred restore "LyNNe neboj sa, nenecham ta umriet 11" a podobne sracky xD No me se ten záznam vypl asi kolem 40 minuty nebo tak nějak, takže pak už nevím co jste tam hlásili :D
|
| Pon Srp 04, 2008 10:32 pm |
|
 |
|
_wW_here_Iam_
Administrátor
|
Stejně jsi mě nechal umřít sračko jedna :D
|
| Úte Srp 05, 2008 10:34 am |
|
 |
|
_wW_GhosT_
AoC member
|
_wW_here_Iam_ napsal: Stejně jsi mě nechal umřít sračko jedna :D Lol xD....nebo ještě : LyNN:"asi bude dělat onagery". Whiska:"jseš 3k, tak to vyřeš" xD
|
| Úte Srp 05, 2008 12:18 pm |
|
 |
|
_wW_whiskey_sk_
AoC member
|
_wW_here_Iam_ napsal: Stejně jsi mě nechal umřít sračko jedna  picu picu, o tomto neexistuju zadne dokazy 

|
| Úte Srp 05, 2008 5:04 pm |
|
 |
|
_wW_Dulce_Cz_
AoC member
Registrován: Ned Úno 26, 2006 2:33 am Příspěvky: 598 Bydliště: Mexico
|
_wW_GhosT_ napsal: _wW_here_Iam_ napsal: Stejně jsi mě nechal umřít sračko jedna :D Lol xD....nebo ještě : LyNN:"asi bude dělat onagery". Whiska:"jseš 3k, tak to vyřeš" xD akorat whiska rikal to prvni a lynn to druhy :) to ze je 3k pramenilo z jinhyo faktu ale to nebudem rozebirat to je interni zalezitost xD
|
| Úte Srp 05, 2008 11:23 pm |
|
 |
|
_wW_GhosT_
AoC member
|
_wW_Dulce_Cz_ napsal: _wW_GhosT_ napsal: _wW_here_Iam_ napsal: Stejně jsi mě nechal umřít sračko jedna :D Lol xD....nebo ještě : LyNN:"asi bude dělat onagery". Whiska:"jseš 3k, tak to vyřeš" xD akorat whiska rikal to prvni a lynn to druhy :) to ze je 3k pramenilo z jinhyo faktu ale to nebudem rozebirat to je interni zalezitost xD Já nevím jak to tam přesně bylo, ale důležité je, že jsem se u toho pobavil xD
|
| Stř Srp 06, 2008 12:32 am |
|
 |
|