|
Právě je Úte Zář 07, 2010 4:41 am
|
Zobrazit nezodpovězené příspěvky | Zobrazit aktivní témata
| Autor |
Zpráva |
|
_wW_whiskey_sk_
AoC member
Registrován: Úte Bře 28, 2006 10:57 am Příspěvky: 586 Bydliště: near Bratislava
|
 RTS wW vs SK 1-1
Ďalšie kolo RTS sme odohrali včera večer. Los nám v tomto kole prisúdil clan SK. Zostava zase rovnaká, Archer, LyNN a ja. Game 1 (3v3 Arabia)Naša hm, dnes som si huna vymenil s LyNNom. Pred časom som v cw hrával mongols, takže som si vybral práve túto civku. Rozhodli sme sa nešpekulovať s civkami a tak Archer zvolil oldschool verziu - chinesse. Protihráč vyberal rovnako, s výnimkou, že miesto chiny mal mayans. LyNN s hunom sa ocitol na strede, prispelo to k našej všeobecnej pohode. Archerov kraj išiel drush, potom sa bookol a chcel boomovať. LyNN po upe prišiel ku mne, ale dlho sa tam neohrial. Akurát poriešil intervenciu enemy midla do fightu s mojím krajom. Potom sa vrhol na midle fight. Ja som po upe trošku hlúpo zvolil xbows miesto tradičných kts. Bol som vs huns a postupne som malú výhodu získanú vo feu stratil. Dostal som sa do defenzívy a ustupoval som. Medzi tým LyNN a Archer zvíťazili u seba, akurát v momente, keď som dostavil hrad a začal vyrábať mangy. Game 2 (3v3 Arena)HM protihráčov, dlhšie sme ju nehrali. LyNN si dal goths a rozhodol sa pre sling. Rolu slingera pridelil mne s mayans, Archer si dal mongols a mal vyhrať 1v1 u seba. Po štarte nás opäť príjemne naladila moja pozícia na strede. Dark Age economy som nezahral uplne top, asi som bol ešte premotivovaný z arabky. Sling však dostal LyNN na čas a pustil sa do svojho boja u seba. Nepríjemne ho prekvapil fakt, že je vs japanese. Samuraj si počínal proti huskarlom až prekvapivo dobre. Fight tu zastal na mŕtvom bode, LyNN však vedel, že preraziť musí. Archerovi base obstavili 3 hrady súpera a keďže mal len jeden východ, ostávalo mu iba čakať na imp a treby. Vydržať sa mu podarilo, no práve vo chvíli, keď u LyNNa nastal final fight, Archerov hráč sa prekopal ku mne do base. Keďze stone som poslal LyNNovi a v rámci maximálneho nastavenia eka na food+gold som ho neťažil, jeho 4 ramy a 30 conqs s ktorými prišiel nemali moc práce. LyNN sa bez surovín ďalej pohnúť nemohol, ja som iba utekal s vills k LyNNovi. Archer by síce svoju stranu asi vyhral, ale LyNN bez slingu by prišiel o všetko, takže sme regli. záznamy hier: viewtopic.php?f=5&t=1017

Tri klamstva Slovaka: 1.Ideme len na jedno. 2.Dopijem toto a odidem. 3.Od zajtra nepijem.
Good guys go to heaven, bad guys go to: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... hopdi3.jpg.
|
| Pon Srp 11, 2008 8:03 pm |
|
 |
|
_wW_Dulce_Cz_
AoC member
Registrován: Ned Úno 26, 2006 2:33 am Příspěvky: 598 Bydliště: Mexico
|
 Re: RTS wW vs SK 1-1
jenom mala drobnost tech ramu nebylo 40 ale 4 , jenom preklep , jinak arenu jsem nam prohral ja , nechal sem whisku zkapat tam fakt stacilo kdyby na nej red nalitl o minutu pozdeji a stacil bych ho zachranit a sveho zabit , skoda no badluck a priste budu vedet ze kdyz mas napicu pruchod nesmis si ty hray nechat postavit ...
|
| Pon Srp 11, 2008 8:32 pm |
|
 |
|
_wW_whiskey_sk_
AoC member
|
Pocet ramov opraveny, dik za upozornenie 

Tri klamstva Slovaka: 1.Ideme len na jedno. 2.Dopijem toto a odidem. 3.Od zajtra nepijem.
Good guys go to heaven, bad guys go to: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... hopdi3.jpg.
|
| Pon Srp 11, 2008 9:10 pm |
|
 |
|
_wW_GhosT_
AoC member
Registrován: Čtv Říj 19, 2006 8:47 am Příspěvky: 227 Bydliště: Bílina
|
pěkný
|
| Úte Srp 12, 2008 7:04 pm |
|
 |
|
_wW_Dulce_Cz_
AoC member
Registrován: Ned Úno 26, 2006 2:33 am Příspěvky: 598 Bydliště: Mexico
|
_wW_whiskey_sk_ napsal: Pocet ramov opraveny, dik za upozornenie :) mám ti ještě vzkázat od liona že "chinesse" jak uvádíš se správně píše "chinese"
|
| Čtv Srp 14, 2008 5:17 pm |
|
 |
|
_wW_whiskey_sk_
AoC member
|
Dulce napsal: mám ti ještě vzkázat od liona že "chinesse" jak uvádíš se správně píše "chinese" nebol som si isty, dik za korekturu  Ale uz by to stacilo, este jedna korekcia, a miesto ranku "AoC member" dostanes rank "Main Corrector" 

|
| Pát Srp 15, 2008 11:02 am |
|
 |
|
Lion_Cze
Registrován: Pon Kvě 19, 2008 9:49 pm Příspěvky: 11 Bydliště: pragl:D
|
_wW_Dulce_Cz_ napsal: _wW_whiskey_sk_ napsal: Pocet ramov opraveny, dik za upozornenie :) mám ti ještě vzkázat od liona že "chinesse" jak uvádíš se správně píše "chinese" nepouzivej me jak se ti to hodi:D:D:D:D:D
|
| Čtv Srp 28, 2008 8:44 am |
|
 |
|
_wW_GhosT_
AoC member
|
Že by byl Lion zpět ? :)
|
| Čtv Srp 28, 2008 1:40 pm |
|
 |
|
Lion_Cze
|
jj,uz jsem se doplazil domu,takze chci vsem podekovat za podporu
|
| Čtv Srp 28, 2008 1:47 pm |
|
 |
|
_wW_GhosT_
AoC member
|
Nemáš zač :) Jsem rád, že si zase zpět mezi námi ;)
|
| Čtv Srp 28, 2008 2:18 pm |
|
 |
|
Lion_Cze
|
jj,jsem ,ale v nic moc stavu:) mozek je nejakej slabsi:/
|
| Čtv Srp 28, 2008 2:31 pm |
|
 |
|
_wW_GhosT_
AoC member
|
To se časem všechno zlepší :)
|
| Čtv Srp 28, 2008 6:53 pm |
|
 |
|
Lion_Cze
|
to doufam,ale jinak diky za dodavani nadeje:))
|
| Čtv Srp 28, 2008 9:03 pm |
|
 |
|
_wW_GhosT_
AoC member
|
Jasan ;)
|
| Pát Srp 29, 2008 2:02 pm |
|
 |
|
Sebastian
Moderátor fóra
|
Lione čuz zdar ! Jsem rád že po wW_1 a wW_2 se nemusí zakládat wW_Otherside anebo hrát nějaký pošahaný memoriál ! Ať se ti daří.
|
| Pát Srp 29, 2008 5:38 pm |
|
 |
|