Prvé kolo
RTS ligy sme nezačali zrovna najlepšie, zaváhali sme proti priemerným brazílskym
SS. Pre nedostatok hráčov (z našej strany!
) sme museli hrať 2v2 ja a
LyNN.
Game 1 (2v2 Arabia)Naša hm, dal som si tradične huns a LyNN vzal po vzore súpera indiánov. Rozhodol som sa pre scouts, LyNN pre archers, čo okorenil krádežou prasaťa. Vykosil svojho, na mojej strane zatiaľ nerozhodne. Môj feudal attack bol odrazený prvými kts súpera, ktorý ma zaskočil trošku skorším upom. Následne sa však LyNN spamätal z kts a spolu s mojimi CA vystrielali bázu protivníka.
Game 2 (2v2 Islands)Voľba súpera opäť pre mňa nepríjemná. Keďže naši islands experti chýbali, zaplávali sme si opäť ja s LyNNom. Od začiatku som mal nepríjemný pocit, že to zase bude remíza a tak sa aj stalo. LyNN mal sux nudloidný ostrov, ja som tradične nestíhal stavať lode so svojím protihráčom a prílišným kempením doma som umožnil súperom zdoublovať LyNNa. Následne sme sa obaja spamätali a hru natiahli až na hodinu, ale moje zaváhanie nás stálo prehru. Prehru, ktorá nás bude mrzieť, pretože v tomto zápase sme mali bodovať naplno.
záznamy hier: viewtopic.php?f=5&t=1042