Obsah fóra
Právě je Úte Zář 07, 2010 4:41 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

RTS League wW vs DyT 2-0 
Autor Zpráva
AoC member

Odeslat RTS League wW vs DyT 2-0
Ďalší z pohodových súperov našej tohtoročnej účasti v RTS a to síce clan s prevažne juhoamerickými členmi, DyT. V zostave Archer, Yezris a ja sme dokázali však opäť ukopať iba remízu...

Game 1 (3v3 Arabia)
Tradičná home map, vzal som si huna a dostal som sa na stred, Yezris s mongols a Archer s chineese boli na krajoch. Súper dostal mayana na stred, takže môj plán bol jasný - fast up do castlu a zničiť mu eko skôr, ako dostaví hrad. Toto však narušil dead vill v darku a tiež 5 sc od kraja ktoré navštívili moju eko. Kts prišli k mayovi až keď bol hrad dostavaný. Yezris svoj kraj zatlačil, u Archera boje ustali na jednej úrovni. Podarilo sa mi pár dobrých hitov do ekonomiky midla, aj proti jeho plumies si moji kts počínali dobre. Potom však prišiel imp a flood elite eagles do eka nás všetkých. Pri pokuse o záchranu Yezrisa som stratil asi 50 kts, ale do hry som sa ešte vrátil. Nakoniec sa nám potom ako Archer vyhral svoju stranu podarilo zvíťaziť.

Game 2 (3v3 Arena)
Kokotská mapa. Proste inak to povedať neviem. Ale keďže práve arena bola voľba súpera, museli sme ju odohrať. Dostal som sa so spainom na kraj, na strede sme mali Yezrisa s mayans a Archer skončil s mongols na druhom kraji. Protihráčov mayan bol veľmi blízko, ovce však nemenili vlastníkov. Všetci traja protihráči zvolili castle attack, okrem mayana všetci s forward hradom. Archer bol obliehaný prakticky celú hru a von z opevnenia sa ani nedostal, Yezris castle attack vybavil dvojitým wallom. Ja som si postavil hrad na obranu goldu a chcel som doboomiť, čo by sa aj podarilo, ale súperov stred sa u mňa objavil s conqs a rams, ktoré neuspeli u Yezrisa. Na to hneď mayan reagoval svojím útokom a takto som sa dostal pod tlak na väčšinu času. Yezrisov imp ma nijak nezachránil.

EDIT: Zistilo sa, že na aréne za DyT nastúpil hráč, ktorého nemajú na PL, takže čakáme na verdikt adminov.

EDIT 2: Očakávané sa potvrdilo, admini rozhodli o kontumácií Arény v náš prospech, takže 2-0.

záznamy hier: viewtopic.php?f=5&t=1046

Tri klamstva Slovaka:
1.Ideme len na jedno.
2.Dopijem toto a odidem.
3.Od zajtra nepijem.

Good guys go to heaven, bad guys go to: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... hopdi3.jpg.

Pon Pro 08, 2008 2:16 pm
Administrátor

Odeslat Re: RTS League wW vs DyT 2-0
Takhle se na ně musí, když to nejde porazit, tak se to musí vykontumovat :D

Úte Pro 09, 2008 8:11 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]