Na druhú sezónu
Arabia Cupu sme si teda peknú dobu počkali. Jej začiatok pre nás ešte oddialilo moje pracovné vyťaženie, no dnes večer konečne boli vhodné podmienky aby sme sa stretli s clanom
RoR. Pravidlo hovorí: "víťazná zostava sa nemení" a tak naše farby opäť hájili
Demon,
Johny a
LyNN.
Game 1 (3v3 Arabia)Prvá z dvoch arabií nám veľmi nevyšla, ale postupne. Situácia na začiatku bola ideálna, LyNN s hunom na strede. S krajmi to bolo horšie, Demon bol s chinou proti peržanovi (perski knighti maju bonus proti archers), Johny hral s mongolom vs huns. Všetci na krajoch sa rozhodli pre 2xAR a mix skirms/archers. Demon od začiatku dostával. LyNNovu výrobu kts hneď na začiatku narušili zvyšky Blingovej feudálnej armády. Spamätal sa však a držal Demona v hre. U Johnyho bola situácia premenlivá, chvíľu vyhrával on, chvíľu jeho súper. Johnyho pasivita v jednom momente umožnila jeho hráčovi poslat CA až dolu k Demonovi, kde pomohli Blingovi a Love poraziť LyNNa a doraziť Demona. LyNN sa stiahol, upol do impu, vylepšil kts a halby a odolával. Avšak napriek tomu, že hral výbornú hru , na win to už nevytiahol.
Game 2 (3v3 Arabia)Keď ma LyNN po skončení prvej hry informoval o stave 0-1 napísal som len "go try harder". Na druhej arabke sa LyNN s hunom dostal na kraj proti Blingovi s mongols, na druhej strane maya war medzi Demonom a Muslimom a na strede Johny a Love. RoR sa rozhodli pre sling, slingovať mal Muslim Blinga. LyNN to na neho vybalil agresivne s 2xAR a archers+spears. Úspechy proti Blingovým sc boli striedavé, keď však Bling začal dostávať sling, situácia bola jasná. Johnyho kone od začiatku putovali sem, chvíľu sa darilo držať tlak no potom Love a Bling pretlačili našu dvojicu. Boje sa presunuli k LyNNovi. Demon odčinil svoj povážlivý výkon z predchádzajúcej arabie a zabil slingera a následne aj midla. Johny a LyNN tak mali dosť priestoru pretlačiť Blinga. Kľúčové pre víťazstvo v tejto hre boli dobré individuáln výkony na všetkých postoch a taktiež dokonalá komunikácia. Demona chválim za rýchle zabitie slingera, LyNNa že vydržal hrať proti naslingovanému Blingovi celú hru a Johny si zaslúži pochvalu, že bol vždy v správnej chvíli na správnom mieste.
záznamy hier: viewtopic.php?f=5&t=1064