Obsah fóra
Právě je Pát Zář 10, 2010 6:25 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Arabia Cup wW vs Cia 2-0 
Autor Zpráva
AoC member

Odeslat Arabia Cup wW vs Cia 2-0
Týždeň sa s týždňom zišiel a nás čakal ďalší zápas v Arabia Cupe. Admini nám naordinovali clan Cia, ktorého rozsiahli roster obsahuje hráčov kvalít od 1600 až po 2k. Za našu vec sa dnes večer pobili Harp a LyNN, kulisu som im robil ja.

Game 1 (3v3 Arabia)
Trochu netradičný civpick z našej strany (LyNN hral s vikings) nás nijako neobmedzil, s hunom som skončil na strede. Druhý kraj kryl Harp s mongols. LyNN svoju stranu zvládal v pohode a tak moje prvé kone smerovali k Harpovi. Ten massoval sc s výdatnou podporou 2AR. Zabili sme armádu jeho kraja a prvé kts od middla. Potom som doplatil na to, že v prvých momentoch som nemal ani armor ani bl a tak som stratil pár kts a enemy middle ma začínal premassovávať. Prešiel som ešte eko Harpovho kraja trochu a išiel som domov pre posily. Harp sa trochu pozbieral, no to už mal doma double xbows a kts. Ja som raidoval eko jeho kraja, následne som trošku hitol midla a môj ústup sa skončil až u LyNNa doma. Keďže som domassoval enemy middla mal som late up, ale dôležité momenty kde imp arma enemy middla hitovala LyNNa zvládli aj moji kts. Po mojom postupe už nebolo čo riešiť. Harp bol back in the business, LyNN bojoval u middla doma a mne tak zostalo raidovať trade a Harpov kraj. Súperi to dlho nevydržali a regli.

Game 2 (3v3 Arabia)
Na druhú mapu sme si museli trošku počkať, súperi menili zostavu. LyNNov kraj z minulej hry nechel už hrať, neviem prečo xD Tentokrát sa šťastie neusmialo, skončil som na kraji s huns. Middle dostal Harp s mongols a LyNN s celts bol druhý kraj. Na začiatku feudálu som spravil lame chybu, newallol som si predný wood a prišiel som tam o tri vidle. Toto ma ale nepoložilo, nabehol som so všetkým k svojmu kraju a s pár kts od Harpa som ho prakticky porazil. LyNN mal kvôli sux map menšie problémy, ale spolu s Harpom to dali. Game skončila ešte pred 30. minútou.

Kuriozitkou tohto cw je, že Harpov kraj v prvej hre, [_Cia_]Cheat bola žena. A keďže Harp tam situáciu neuhandloval najlepšie, dá sa povedať, že prehral proti žene xD Nič v zlom samozrejme :)

záznamy hier: viewtopic.php?f=5&t=1069

Tri klamstva Slovaka:
1.Ideme len na jedno.
2.Dopijem toto a odidem.
3.Od zajtra nepijem.

Good guys go to heaven, bad guys go to: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... hopdi3.jpg.

Ned Bře 15, 2009 12:33 am
AoC & TWC member

Odeslat Re: Arabia Cup wW vs Cia 2-0
GZ ;) btw ta kuriozitka dobra dobra :)

Ned Bře 15, 2009 2:14 am
Moderátor fóra

1. game pěkná, bavila mě, jak midle začal chodit na help žlutému vs Lynnovi, tak už to bylo jasné. Na druhé jsem se díval z Lynnova pohledu a ten resign na druhém kraji mě překvapil, protože to nelevo Cia neměli špatně rozehrané, zelený šel 3xAR a tvářil se dost odhodlaně :-)

Ned Bře 15, 2009 7:29 am
Administrátor

Todle je ukázková hra, proč tvrdím, že dobrá mapa je půlka výhry.

V té druhé hře jsem chtěl jít původně drush, ale nebyly ovečky. Pak jsem začal stavět svůj book a pač šel archers, šel jsem ofenzivně skirmy. Bohůžel neviditelná díra jako tomu v AoC někdy bývá vzala za své a místo toho aby to musel obcházet prošel přímo. - 3 vills

Já měl castle ve chvíli kdy ještě on zdaleka ne, takže já bych to doma s elite xbows udržel, ale middle jejich přemasil mě i harpa no a pak přišel můj s lukama. Ale nevadí, win je win.

Ned Bře 15, 2009 9:18 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]