Obsah fóra
Právě je Úte Zář 07, 2010 4:32 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

RTS League Finals wW vs LKC 3-2 
Autor Zpráva
AoC member

Odeslat RTS League Finals wW vs LKC 3-2
Po dlhšej pauze, spôsobenej celkom ťažkým hľadaním termínu ktorý by vyhovoval obom teamom sme sa dohodli na včerajší večer. Začalo sa hrať cca o pol jedenástej a hry boli odohrané okolo pol druhej. Do finále sa prebojoval z druhej strany pavúka clan LKC a bol nám veľmi zdatným súperom. Finále za wW odohrali Demon, Harp a LyNN.

Game 1 (3v3 TERRA ICEAGE_v5)
Admini RTS nezaostali za ostatnými ligami, kde hlavne v neskoršíj fázach turnaja zaraďujú nehrané mapy. Toto je vlastne veľmi otvorená arabia, kde máte malé lesíky veľmi ďaleko od tc a ste blízko protivníka. Náš civpick sa trošku líšil od súperovho, LyNN namiesto persians hral teutons. Ostatní klasicky huns/mongols. LyNN sa rozhodol pre 2xAR, ale prekvapil ho súperov drush. Kým sa s ním vysporiadal, stihol ďalší hráč súpera poslať k nemu scouts čo tiež spôsobilo problémy. Demonove kone prichádzali ale iba zachraňovali. Keď už sa LyNN dostal do ofenzívy, archers mu obyčajne pobil middle. Keď upol aj LyNNov kraj a poslal mu do base xbows, bol ten pravý čas napísať gg.

Game 2 (3v3 Arena)
Naša hm bola celkom dôležitá, nebolo by rozumné dať súperovi match point už po 2 mapách. Toto zrejme vedela aj trojica našich borcov. LyNN za franks rozbehol tradičnú taktiku z kts. Dostal sa do eka súperov, zabíjal vills. Harp na strede zatiaľ boomoval s mongols. Demon išiel castle attack, vyrábal plumeds ale držal sa doma keďže jeho kraj išiel off s hradom. LyNN sa prebil aj k jeho kraju a kosil mu eko. Zatiaľ LyNNov kraj pripravil eagles, monks a rams a zaútočil spolu s enemy stredom, ktorý pripravil veľa kts. To už ale Harp riešil s mangudais a aj keď LyNN stratil nejaké houses a tc tak súperi hru vzdali.

Game 3 (3v3 Islands)
HM protihráčov, dá sa povedať že bad choice proti nám. LyNN si vzal japs, dostal sa na kraj, Demon hral s vikings a Harp s huns. LyNN na kraji zahral štart s veľa fishermi a vyhrával. Zatlačil svoj kraj až domov, po upe do castlu ostreľovali docky aj s Demonom. Harp na svojej strane sa musel stiahnuť. V tomto bode už hra bola hlavne o presune lodí na stred a hraní 3v2 proti súperovi. O ostrovy sa ani nejak veľmi nebojovalo, súperi to napísali po landoch okolo 42. minúty.

Game 4 (3v3 Regi Fortress)
S match pointom na ruke sme nastúpili na túto mapu s civkami mayans (LyNN), mongols (Harp) a mayans (Demon). Dvaja posledne menovaní dali full wall a slingovali LyNNa. Ten išiel FI a massoval eagles a petardy. K svojmu kraju sa prebil, vykosil eko a asi po 10 min bojov zabil kráľa. Popri tom hitoval aj eko ostatných hráčov. Potom podľa mňa spravil osudovú chybu, že zaútočil na 4 čínske hrady vedľa seba bez rams/trebs a stratil veľa eagles. Tlak ochabol a napriek tomu že aj potom hral dobre a mal výborný map control, Harp ani Demon sa efektívne zapojiť nedokázali a hra sa ťahala. Nakoniec sme prehrali 3v2 a premárnili prvý match point.

Game 5 (3v3 BR)
V tejto chvíli už to bolo hop alebo trop. Stav bol 0-0 a hralo sa na 1 víťazstvo. Táto hra mala rozhodnúť o tom, či budeme premiérovo prvými českými šampiónmi RTS alebo skončíme druhí a všetci na nás zabudnú. Všetko bolo otvorené. Na BR padli Team Islands. Civs viks, mongols, huns (D,H,L). Všetci naši išli docky vpredu, málo fishov a dosť ofenzívne. Vodu sme získali +- rýchlo, alebo teda aspoň prevahu. Po zničení dockov sme chvíľu tápali, ale enemies massli lode vzadu a opäť sa bojovalo. Hra bola stále dosť vyrovnaná, LyNN sa to rozhodol strhnúť na našu stranu landom. Pripravil hneď trebs a hrady a získal určitý priestor na manévrovanie. Nepodarilo sa mu dostaviť stables a tak musel vyrábať tarkanov. K nim potom pridal halby a spolu s rams sa mu podarilo po cca 10 min boja pretlačiť sa do eka. Na druhej strana na tomto mal zásluhu aj Demon ktorý sa landol na opačnej strane a zvládol postaviť 3 hrady a trebs. Tu treb war trval dosť dlho, ale support z vody a rams ho strhli na našu stranu. Vtedy už súperom zostávalo jediné, napísať to a pogratulovať nám k premiérovému titulu.

wW@RTS League Season 22
Táto sezóna RTS bola jednoznačne najlepšia akú sme kedy hrali. V skupinách sme vyhrali všetko okrem zápasu s Immortals a trošku zbytočnej remízy s SS. Do play-off sme išli s cieľom postúpiť cez AOKI, počítajúc že EoK nás porazia a vyradia. Proti AOKI sa hralo 2v2, hry nevyzerali nejako swift, ale výsledok 2-0 bol priaznivý. Z dvojice RoR/EoK kontumačne postúpili RoR a práve oni boli našimi súpermi v semifinále. Tu sme ich chceli vykontumovať zase my, kedže na dohodnutý termín neprišli. Následne sme na nátlak komunity pristúpili na reschedule a odniesli sme si win 2-0. Toto už bol oveľa jasnejší match ako proti AOKI. Na finále sa čakalo dlhé tri týždne, no nakoniec sa úspešne odohralo a po piatich vyrovnaných hrách skončil titul u nás.

Ďakujem všetkým hráčom, ktorý za nás hrali v tomto ročníku RTS a majú tým svoj podiel na tomto víťazstve. Ďakujem všetkým, ktorý nám držali palce a vlastne aj tým, ktorý na nás nadávali, lebo aj to nás hnalo vpred. Dúfam, že tento zrejme najväčší úspech českého moderného AoC (moderného preto, že nubleX vyhrali v AoC Fun Cup vo WCL pred niekoľkými rokmi) uvedie všetky špekulácie na scéne na pravú mieru.

Chcel by som vysloviť osobitnú pochvalu pre Demona, Harpa a LyNNa ktorý odohrali posledné matche a vyšli mi v ústrety napriek nepriaznívým playtimom a neustálym odkladom. Obetovali ste kus svojho času tejto súťaži a som za to rád.

Ďakujem samozrejme aj adminom RTS za prípravu výbornej súťaže, po ukončení AoC ligy vlastne jedinej serióznej. Ďalší ročník začína o týždeň, latka je nastavená skutočne vysoko. O obhajobe titulu je priskoro hovoriť, ale verím, že zahráme dobre. A teraz už:

záznamy hier: viewtopic.php?f=5&t=1077

Tri klamstva Slovaka:
1.Ideme len na jedno.
2.Dopijem toto a odidem.
3.Od zajtra nepijem.

Good guys go to heaven, bad guys go to: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... hopdi3.jpg.

Ned Dub 19, 2009 10:33 am

Odeslat Re: RTS League Finals wW vs LKC 3-2
Pripojuji se gratulaci :) jak uz psal whiska jednoznacne nejvetsi uspech "novodobe cz AoC sceny" Samozrejme tahoun, ikona LyNN, tam neni o čem.... ale libilo se mi, jak se demon po pomerne dlouhe inactivite rychle vzpamatoval, no a Harp behem par mesicu skillove neuveritelne vyrost :) tady je proste krasne vidět, že když se da dohrodady skupina lidi co to vezme zotpovědně a mají o to zájem, tak to proste jde :) jeste jednou gratulace O_O

Ned Dub 19, 2009 11:01 am
AoC member

PŘEPIŠTE DĚJINY!!! wW POWA
3 největší úspěchy v dějinách česka/československa: Sametová revoluce, Nagano 1998 a výhra wW v RTS :D
super hry, výborný úroveň, vyravnaný, rozhodovala polsední hra, nakonec sme vyhráli... to je finále jaký si všichni představovali
GJ

Ned Dub 19, 2009 11:05 am

WOW!!!
Congratz!!!! naozaj velke..
hned idem juk na zaznamy!!

Ned Dub 19, 2009 12:20 pm
Moderátor fóra

Kdybych byl coop, tak mi na konci 5game šněrujou bypass. Jste borci a urvat takovýto prestižní turnaj pro náš provinční klan a nechat za sebou klany jako Hym , RoR, PL a vůbec celou tu latinskou naskillovanou a AoC milující smečku je nezpochybnitelný úspěch.

Endiho gratulace si velice vážím, a je to přesně tak, jak píše.Všimněte si, že první tady napsal absolutně bez hořkosti člověk, jehož klan min 5 sezón RTSL dozadu podobné ambice určitě a tým měl, ale prostě vyhrávali to jiní.To je gesto převeliké a já sám nevím , jestli (být na jeho místě) bych to v opačném gardu dokázal.

Tuto sezónu jste udělali vynikajícím teamworkem a strategickou převahou ve všech hrách, kde se lámal chleba. Takovou magii tam nikdo letos neměl prostě.

Přílohy:
RTSL 22.jpg
RTSL 22.jpg [ 80.55 KB | Zobrazeno 42 krát ]
Ned Dub 19, 2009 12:34 pm
Administrátor

Jen bych rád dodal, že úspěch této soutěže není pouze nás tří (ja demon harp), ale také ostatních, kteří třeba v dřívějších kolech hráli. Čili whiska, archer, yezra tam také myslím hrál atd.

Co se týče her :
Mohu posuzovat pouze z mého pohledu. První custom mapa, celkově myslím, že to byla dosti nešťastná mapa od adminů. V turnaji se celou dobu hráli pouze FR mapy a nakonec ve finále se hraje taková blbost...
Můj stavěl předsunutě barraks. Trochu mě překvapilo, že ho staví tak brzy, čili jsem ho podezříval z drushe, ovšem měl tam tři villagery a tak jsem předpokládal, že jde tedy fast scouts. Ovšem pak začal stavět mining camp a tak jsem usoudil, že jde fast archers pravděpodobně se snahou hitnout middla. Trochu mě překvapili jeho m@@, ovšem způsob zahrání a počet milicí mě nestál ani vidli. Ovšem trochu mi rozhodil start a tak jsem nemohl budovat walls. Jakmile jsem ho odrazil a chtěl jít do něj a využít početní převahy střelců přijeli scouts. Opět mi nedali žádnou vidli, akorát pár skirms, ale musel jsem to řešit, takže nebylo moc času na nějaké jiné akce. Přidělal jsem pikes, odrazil scouts, poslal armu ke svému ale celkem luckersky když já poslal armu ke svému on přišel ke mě. Scouts + pikes + archers = musel jsem stavět věž, což mě stálo tak 2-3 vidle. Ovšem můj pak špatným mikrem přišel skoro o všechny ty lučišníky = quantity advantage na mé straně byla zajištěna. Demon jel rovnou ke mě, tady jsem trochu pochybil, pač jsem demonovi na TS řekl fightuj ve chvíli kdy jsem byl ještě tak 2-3 sec za ním s armádou. On přišel o kts, já o army a break u mého se nekonal a pak mi middle dosekal armu. Následoval attack kts do mého woodu. Já to odrazil, přijel mezitím demon s kts pač jsem byl asi dost nasranej na tom TS :D Řekl mi jdeme, tak jsem vzal armu a šli jsme do mého. Když jsem došel k mému, vidím demonam jak ujíždí s kts a honí ho jejich kts, tak jsem dal fight s tím, že jsem očekával, že bude taky fightovat, ale demonek si toho asi nevšiml a tak mi middle rozsekal moji druhou grupu. Následuje attack 12 kts do mé báze, který mě již naprosto položil, ovšem nic by to nezměnilo na faktu, že by mě stejně tak sejmul můj s castle lukama. No a když mi přijelo těch 12 kts do báze a já už byl úplně růžovej vzteky a říkám demonovi, kde jako kua je, tak mi říká, že tam má červenýho a že teďka nemůže.
Důvod proč jsme prohráli, asi jsem mohl trochu lépe předpokládat co nepřítel jde, obvzláště s mongolem kde strategie typu fast maa díky fast foodu jsou vcelku lehce realizovatelné. Tím bych měl přeci jen lépe postavené všechny budovy, lepší book, lepší eko i armu. Demon asi mohl lépe massit ty kts, pač jejich middle ho celkem přemasil, ovšem nevím, jak moc ho pochroumal červený, takže možná to zahráo na maximum co šlo. Na chvíli jsem kouknul i k harpovi a viděl jsem, že jeho měl akorát book a harp armu za wallem, možná bych vzhledem k tomu, co červený šel, normálně prošel skrz tc, tím by červeného výrazně pochroumal, ale těžko soudit, nebyl jsem v té situaci.
Po tom co jsme regli, jsem byl celkem dost na rozpacích. Z jejich hraní, jak mikrují, jak staví baráky, jak reagují jsem cítil, že na ně v pohodě máme, ale stejně jsme regli tak brzy a bohůžel, hra která trvá 30 min a hra která 2 hodiny, obě se počítají stejně. Bod jako bod a já věděl, že nás to může stát vítězství.

No jdeme na další hru, tradičně naše aréna. Před hrou jsem si jen přál, aby harp byl na middlu a demon s mayem byl na spaina. Pač právě španěla jsem chtěl zabít jako prvního. Naštěstí alespoň toto vyšlo, demon nemusel tedy cestovat s petardama.
Můj měl mayance, celou dobu jsem čekal jestli půjde hrad dopředu vzhledem k tomu, kolik měl na kameni, tak jsem záměrně vyčkával. Už během hry mě napadlo, že bych mohl počkat až ten hrad bude mít tak na 50% a pak vyrazím s kts, ale obával jsem se že by ty vidle zawalloval a kdyby měl nějaké monky, tak i ubránil a tomu jsem chtěl opravdu předejít. Zvolil jsem tedy raději cestu jistoty, sice jsem mu nezabil tolik vills, ani hrad, ale i tak jsem ho pěkně rozhodil. Umřelo mu tak 5-7 vidlí a kdyby nedělal jejich middle kts, tak bych mu těch vidlí s tím jedním kts zabil mnohem více :D
Následoval raid na spaina, kter kvůli hradu neměl doma ještě tc a stavěl to na poslední chvíli no a moji kts mu přijeli pomoc tu stavbu urychlit :D Když jsem viděl jak spain dostal a i jejich mayanec, věděl jsem, že vítězství je doma. Každopádně pak do mě šel můj. Měl jen plumy ramy a monky, čekal jsem, že ho dám, ale upg monkové se opravdu ukázali, že jsem měl trochu více taktizovat a lamit s onagerem. Když už mi padalo tc, trochu jsem nadával harpovi kde je aniž bych si uvědomil, že je teprve 33 minuta. Naštěstí harp přijel a byl to win.

Třetí mapa isly. Vzhledem k tomu, že již jsem si s islama užil svoje, viz. hry proti sfi a pak 2v2 turnaj vs koty s an77 jsem tentokrát věděl na jistotu, že 10 fishu vzad je prostě best of the best a pokud člověk nezvrtá start, není šance 10 fish přemasit ani offenzivními docky. Očekával jsem, že tato hra bude hra typu, do posledního stromu, pač přeci jenom porazili na islech sfi a tak jsem od nich měl velké očekávání. Naštěstí se ukázalo, že i isly mají svá pravidla a že to není o tom posílat vidle hala bala. Když jsem dal up do castelu ve chvíli, kdy můj ho ještě ani nenaklikl + příjezd stejně vyupgradovaného demona jako jsem měl lodě já, jsem věděl, že moje strana je jasný win. Díky tomu jsem si mohl dovolit na chvíli zastavit výrobu lodí a ještě k tomu využít lepší ryby, které jinak byly na dosti nebezpečném místě. než kamarádi z LKC došli do castelu a dojeli k mým dockům, já už měl nakliknutý imp a pak si ty fishe můžou klidně nechat ;)
Následuje můj imp a moje nejoblíbenějši část hry, ala kam si přijedu to je moje. Následuje vylo (chtěl jsem mu dát imp tc ale nevadí xD) a utrhnul jsem si celý free islandík pro sebe. Pak jsem využíval ještě špatné mapy žlutého a to samé prováděl demon oranžovému xD

2-1. Přeci jen jsem se trochu uklidnil. Příchází fortress. Mnou nepříliš oblíbená mapa. Stále mám v živé paměti hru L_CLan vs BsK (halen grunt kkab), kde L_Clan kde double sling na Chrise (mayanec). Díky hradu může mayanec defacto okamžitě upovat do impu a pak udělat +40 HP a tak mít 100 HP ptáky ve chvíli kdy nepřítel sotva dostaví tc. Ovšem stále věřím, že klasika je lepší. Jednoduchou obranou proti této strategii jsou walls. Vidím, že má nepřítel imp, přistavuji double nebo klidně i triple wall. Nic není v té chvíli důležítejšího, než aby se mi nepřítel neproboural skrz. Bohůžel si moc lidí neuvdomuje, že pořád defacto klikají 3 hráči proti jednomu a ten jeden se jim musí vyrovnat v rychlosti. Tu rychlosti částěčně kompenzuje síla armády, kterou nasligovaný má, takže dá patrol na nepřítelovo eko a dále se o jednotky nestará a řeší věci jinde. Ovšem pokud nepřítel udrží slingera za hradbami, je to nesmírně těžká hra pro naslingovaného. Tohoto jsem se celou dobu bál a také proto jsem stavěl petardy opravdu vydatně. Naštěstí se mi podařilo probourat k mayancovi a pak jsem i zjistil, že chinan má jedno tc s goldem venku a tak jsem začal hitovat i jeho. Mayanec začal utíkat s vidlema, které jsem mu potkal a tím jsem do defacto vyřadil ze hry. Ovšem pak jsem začal věnovat velkou pozornost jeho králi a musím uznat, že jak podotkl harp po hře, ten král byl již jenom figurka, protože ten hráč by se již beztak do hry nezapojil. Kuci oba postupně přestali slingovat, ovšem náročnost na výárobu atd byla pořád moc velká. Chinan si vybudovat skutečně před hradbami bojovou zonu a já jsem vskutku zvyklý, že když mám velkou armádní převahu tak ramy nestavím, pač deletuji baráky armádou. Ovšem 5 hradů se ukázalo jako opravdu velký oříšek a i přes velkou armádu si možná nekteří coopeři nevšimnou, že moje eko nebylo dost silné na stavbu 20 elite ramů abych je přidal k eagelům. Můj break se u chinana nekonal, musím uznat, že se bránil skutečně statečně. V tu chvíli mi harp říká, že to nedává (samozřejmě jak by mohl) tak letím tam s ptákama. Ovšem armáda congů mezi hradama s kts, tam moji eagelové již nic nezmohou, akorát by to postřílel. Snažil jsem se tedy zlomit chinana aby si jejich španěl sám řekl, že 3v1 asi nedá. Po tom co jsem ztratil hlavní armu pod hradama jsem šel tedy elite ramy, ovšem ty chu ko nu jsou jak mangudai 2, protože mají bonus na ramy a 10/12 ramů bylo down ještě než jsem do toho hradu praštil. No a eagelové tam umírali pod palbou tolika hradů a chu ko nu no jejda. Pořád ovšem držím gold od jejich mrtvého mayance a tak moje výroba neustává. Stavím 2 hrady a ještě řeším pokus o výstavbu předsunuté základny u mě a přerušení tradu. Tentokrát volím kombo eagels rams a 4 treby. Toto kombo funguje, 1 rad je dole, ovšem chinan přišel již kts a s nima ji najížděl na treby. A zbytek hradů držel pořád s chu ko nu. Dochází mi gold i od jejich mayance, harp je dead a demon to neudrží, přerušili nám trade a prohráváme 3v2.
Důvod proč jsme prohráli je jasný, jde o onen attack mých eagelů pod čínskýma hradama. Ovšem pochopte prosím, že je to ona klikaná 3v1. Tady mi ixuje harp že na něj útočí, tady mě flooduje 10 hussarů, tady se mi rozjeli jednotky, tady mu utíká král, tady staví hrad atd atd. a prostě člověk neví jak má skočit dříve. eko na ramy jsem opravdu neměl, neměl jsem ani na work shop, na to na ramy, na to upg ramů. Dle mého názoru, jsem měl hitnout mayance jak jsem udělal, potom se vykašlat na jeho krále a plně se zaměřit na spaina. 60 elite 100 HP eagelů by rozhodně nadělalo velkou paseku. Sice bych pravděpodobně ztratil goldy u jejich mayance na které by mi zcela jistě zaútočil jejich chinan, ale což. kdybych podržel spaina, harp by mezitím doboomil, pak by se přidal demon a dříve nebo pozdějí by se onen rozdil v 3v2 projevil a vyhráli bysme.
Původně jsem tuto strategii navrhoval pro gotha, přeci jenom goths jsou over power a chinan by neměl šanci. Ovšem otázka je, jestli bych měl dost resources abych měl na výrobu u gotha. A to právě chtělo zkusit. Ovšem mi jsme si za 14 dní nezkusili tuto strategii ani jednou a já osobně hrál tento double sling poprvé v životě. Tím se nechci nijak vymlouvat, ale zkušenostma se člověk učí. Přístě :)

Posledni mapa TI. Pač na mě dolehla trochu tíha, že jsem nám již prohrál defacto 2 mapu a že ta 2 mapa vyla skutečně jen a jen moje zásluha, šel jsem do toho s tím, že jestli to bude jenom trochu otevřená mapa, tak naplno žádná legrace. Padli TI, čili po vzoru klků z Brain cupu, no loom, 4 fish, off docky. Osobně myslím, že jsem mohl dát up i za 10,02, ale rozhodl jsem se ještě pro jednu vidli no a pak došla ovka a tak up byl až za 10,40. Trochu jsem měl obavy před fat upem od mongola, ale naštěstí moje obavy byly zbytečně. Podobný scénář jako na islech, hold někteří lidé jsou na ara 1900 a umí skvěle mikrovat, ale jakmile dojde na grush tak najednou mají problém s balancem eka a army a ještě upg dostřelu. Hrál jsem vs vik, tudíž jsem předpokládal, že to bude asi jejich nejlepší vodní hráč, no po pár minutách když jsem ho rozsekal jsem se uklidnil. Demon mi na TS v 13min řekl, že je gg proti mongolovi, takže jsem valil tam abychom udržel vodu. Následuje castle, kde ho kuci od nás ještě neměli, takže jsme nemohli udělat žádný break. S harpem jsme nakonec vodu vpředu v rozhodujícím fightu vyhráli, díky cemuž se mi otevřela pak cesta pro landing vidláku a následný castle push jako tomu bylo na islech. Jejich viking na to nikterak nereagoval a dále grushoval. Což je sice sympatická reakce, ale asi moc důvěřoval s svým kolegům, kteří měli plné ruce práce, aby si ubránili vlastní zadek ^^ :) Harp na TS řekl, že land lostnul, ale že jde vodu, čímž jsem se naprosto vykašlal na vodu, na vidle, na trade, všechno mi bylo fuk, já tam prostě stavět hrad za hradeb a massoval pikes :D Jakmile jsem zlomil hrad u cianky věděl jsem že je gg a taky to po pár sec napsali. Opravdu jsem si oddechl, pač přeci jenom alespoň ten fortress mě celou dobu užíral. 3-2 je sice close result, ale osobně si myslím, že na "opravdových mapách" jsme jim ukázali, že máme jasnou převahu. Ten custom chtělo akorát trochu lépe vyladit team play a fortress chtělo spíše vědět co kdy jak a kam.

Každopádně jsem za tento triumf rád a díky klukům, že mě přežili na tom TS, pač under pressure je under pressure :D

Ned Dub 19, 2009 12:47 pm
Moderátor fóra

No chtělo by to slyšet :-) není záznam ? :D
Pěkné počtení...

Btw. pro mě největší překvápko Demon, že to umí to se vědělo dávno , ale jak hrával třeba pod tlakem ty araby, to respekt.A lidi co tomu rozumí, tak říkají že bude ještě lepší :-)
Harp už naznačil na tom 2v2 turnaji, že jeho možnosti nekončí 1v1 ownou v trojkách a tady se to holt potvrdilo.

Ned Dub 19, 2009 1:04 pm

Nic jineho se rict neda,nez ze vzdavam holt klukum. To co predvedli je uzasny a uz se tesim na recy ,teda az mi opravej pc,ptz mi vyhorel zdroj xD. Cumim jak harp narostl neuveritelne co se skillu tyce. ;) Proste pastva pro oci... o to vic to hreje,ze ste Ror nedali to AW. Gratuluju

Ned Dub 19, 2009 1:14 pm
AoC member

Maximálně vyčerpávající super-extramente-no.1-rox příspěvěk a to samý výkon a result , chci klukům moc poděkovat za příkladnou reprezentaci klanovýho tagu a české herní scény to je přesně ten okamžik kvuli kterýmu to člověk hraje , aby byl za svou snahu odměněn a tědka ten okamžik přišel.
Myslím že je zbytečný rozepisovat jak kdo hrál skvěle a co bylo krásný protože to si každý domyslí sám.
Jsem opravdu rád že lynn je prostě LyNN , demon je démonem a harpner se skillově vytáhl neuvěřitelně.
koukal jsem na ty hry na každou dvakrát jednou z lynnova Povu ^^ , podruhý z toho kdo to zrovna mlátil nejvíc a musím uznat že vskutku hry na urovni jak by mělo finale vypadat , moc hezky zvraty kdy v jednu chvili vede LKC 1-0 pak prohrava 1-2 a je to skoro nase , pak po vitezstvi defakto 2x3 jsou moralne nakoni LKC za stavu 2-2 a pak padnou TI , kde jsme uz porazili opravdovy ryby a kde jsem o winu nemel nejvetsi pochybnosti , ikdyz to neni nase (vase) HM tak ji hrajete perfektne .jeste jednou VeryBig GJ a patri vam velky dík .

GG for life

Ned Dub 19, 2009 1:28 pm

GJ, ve finale jsem vam samozrejme drzel palce a tak trochu jsem i cekal, ze to letos urvete ;) Nakonec drama, tesim se na recy !

Ned Dub 19, 2009 6:22 pm
AoC member

Gratuluju pánové ;)
To je obrovskej úspěch !
GJ !

Úte Dub 21, 2009 6:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]