Obsah fóra
Právě je Úte Zář 07, 2010 4:30 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 RTS League wW vs CSE 2-0 
Autor Zpráva
AoC member

Odeslat RTS League wW vs CSE 2-0
Prestížny zápas proti nášmu rivalovi CSE sa odohral už v nedelu, ale k newske som sa dostal až teraz. Hralo sa na mapách Arabia a Team Islands, zostava: Archer, Johny, LyNN.

Game 1(3v3 ARABIA)
HM CSE, LyNN sa ocitol proti Cortesovi, Archer na midlu proti Xerxesovi a Johny si to rozdal s TJom. LyNN v rámci experimentovania a dolaďovania taktiky experimentoval s treťou civkou, dnes to bol Brit. Hra začala v pohode, Johny s mongolom massoval sc, LyNN archers. Obaja sa po chvíľke stretli u Xerxesa a trošku mu narušili eko. Medzitým však iniciatívu prebral TJ a Johnymu, v spolupráci s Xerxesom pekne zatopili. Archer neskôr situáciu uhandloval a keď naboomený LyNN začal mazať Cortesa bolo gg.

Game 2(3v3 TI)
CSE upravilo zostavu (frustrovaného Xerxesa nahradil Wohnout) a išlo sa našu hm. Tu CSE plánovali vylodenie. Archer odvrátil prvý pokus, nepočítal však s ďalším a tak sa mu v base ocitli po krátkej dobe kts. Vypikoval, to však prišla ďalšia várka armády - samuraji. Proti nim si s pikemanmi moc nedával a zmazali ho, no to už LyNN a Johny situáciu stabilizovali.

Tento zápas čiastočne ponúkol odpoveď na tak často diskutovanú otázku, ako to vlastne vyzerá s rozložením síl a kvalít na českej AoC scéne. Avšak - nepísaný boj o kráľa českej scény, zápas so skúsenými borcami clanu Sofistai nás ešte len čaká.. stay tuned!

záznamy hier: viewtopic.php?f=5&t=949

Tri klamstva Slovaka:
1.Ideme len na jedno.
2.Dopijem toto a odidem.
3.Od zajtra nepijem.

Good guys go to heaven, bad guys go to: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... hopdi3.jpg.

Stř Bře 05, 2008 11:12 pm
Moderátor fóra

Odeslat Re: RTS League wW vs CSE 2-0
Pěkně jste se lodili na těch TI , stahoval jsem ještě před newskou a trošku jsem se tam o wW bál , ale dopadlo to výborně :-) Mám z vás radost , pěkný výsledek a pěkné hry ve flejmerském derby , dík.

Stř Bře 05, 2008 11:46 pm
AoC member

ahh, GJ =)

Čtv Bře 06, 2008 3:24 am

Ten posledni odstavec, tradicne pecka :) Whiska, rozenej redaktor :) ale komplimenty stranou, o vikendu pujde o vsechno xD

Čtv Bře 06, 2008 2:12 pm

myslim ze zase flame posledni odstavec a uplne zbytecnej me se to napriklad dotklo

Čtv Bře 06, 2008 2:49 pm
AoC member

Super hoši!Tohle byl zápas o čest. Udělali jste mi fakt radost ...jdu mrknout na recy :D

Čtv Bře 06, 2008 3:40 pm
AoC member

[quote="Xerxes"]myslim ze zase flame posledni odstavec a uplne zbytecnej me se to napriklad dotklo[/quote]

mmn myslim ze zadnej flame , ale ferovej match s kazdej svoji HM , me se ten posledni odstavec zase naramne libil , stay tuned :) víkend bude vyhecovanej :)

Čtv Bře 06, 2008 4:21 pm

zase je to otom jak je to podany a je to podany dost namyslene whiska vlastne napsal "lamky z CSE ukazali ze neumej hrat" presne takhle je to napsany

Čtv Bře 06, 2008 4:50 pm
AoC member

[quote="Xerxes"]zase je to otom jak je to podany a je to podany dost namyslene whiska vlastne napsal "lamky z CSE ukazali ze neumej hrat" presne takhle je to napsany[/quote]

tak ja nwm jak ty , ale asi si to beres moc osobne , mne to prijde takovy nonofenzivne napsany , ze nas jeste ceka souboj se sfi , zkus to brat trosku s jokem ..

Čtv Bře 06, 2008 5:00 pm

ja si to vubec neberu :D jen chci bejt zase utocnej kua a ty mi to furt nicis ^^

Čtv Bře 06, 2008 7:19 pm

Mi prijde, ze jsi vztahovacny jak nejaky 2k xerxi, okej, zahral jsi 30 min s bvirusem, ale to je tak vsechno. Objektivne receno, a myslim, ze to tak i vetsina ceske aoc sceny vnima, tu jsou momentalne 2 klany, ktere souperi (zatim bez konkretniho stretu) o tu pomyslnou korunku. A tak nevidim nic spatneho na tom, ze whiska napise, ze match s Vami (Sfi x CSE v celkovem souctu 4:1) byl sice uspesny, ale o ten titul se bude hrat az v dalsim kole.

btw: gj, arabka byl rozdil tridy

Čtv Bře 06, 2008 7:21 pm

[quote="_Sfi_Sportak"]Mi prijde, ze jsi vztahovacny jak nejaky 2k xerxi, okej, zahral jsi 30 min s bvirusem, ale to je tak vsechno. Objektivne receno, a myslim, ze to tak i vetsina ceske aoc sceny vnima, tu jsou momentalne 2 klany, ktere souperi (zatim bez konkretniho stretu) o tu pomyslnou korunku. A tak nevidim nic spatneho na tom, ze whiska napise, ze match s Vami (Sfi x CSE v celkovem souctu 4:1) byl sice uspesny, ale o ten titul se bude hrat az v dalsim kole.

btw: gj, arabka byl rozdil tridy[/quote]

oficialní mluvči klanu Sfi xD

btw, proc vam nefungujou ty "citace" ?

Čtv Bře 06, 2008 7:33 pm
AoC member

[quote="_Sfi_EnDigo"][quote="_Sfi_Sportak"]Mi prijde, ze jsi vztahovacny jak nejaky 2k xerxi, okej, zahral jsi 30 min s bvirusem, ale to je tak vsechno. Objektivne receno, a myslim, ze to tak i vetsina ceske aoc sceny vnima, tu jsou momentalne 2 klany, ktere souperi (zatim bez konkretniho stretu) o tu pomyslnou korunku. A tak nevidim nic spatneho na tom, ze whiska napise, ze match s Vami (Sfi x CSE v celkovem souctu 4:1) byl sice uspesny, ale o ten titul se bude hrat az v dalsim kole.

btw: gj, arabka byl rozdil tridy[/quote]

oficialní mluvči klanu Sfi xD

btw, proc vam nefungujou ty "citace" ?[/quote]

tak to bych taky rad věděl xD

Čtv Bře 06, 2008 7:36 pm
AoC member

No ja jsem si všim, že nefungujou akorat v news stejně jako nejdou přidat smily a posty v news se nezapočítávaj do celkových příspěvků...taky bych rád věděl proč:D

Čtv Bře 06, 2008 8:54 pm
Moderátor fóra

Dobře jste si to vs. Sfi tady hecli , to budou skluzy přes půl hřiště :-) Já osobně to tak nežeru , těším se recy a pokud bude win (a myslím , že v té hře nikdo nic jisté při plných sestavách mít nebude) , tak budu potěšený , nic víc.

Čtv Bře 06, 2008 9:17 pm
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]