Obsah fóra
Právě je Pát Zář 10, 2010 5:30 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 RTS League wW vs Sfi 0-2 
Autor Zpráva
AoC member

Odeslat RTS League wW vs Sfi 0-2
Dnes vo večerných hodinách sa v rámci RTS ligy na IGZ zišli top zostavy oboch týchto teamov, wW aj Sfi. Obe vyzbrojené voice komunikáciou, každá s možnosťou picknúť jednu mapu. Na bitku o pomyselnú korunku českej AoC scény bolo všetko pripravené. Pod našou vlajkou bojovali Archer, Johny a LyNN, farby Sfi hájili Drake, Error a Exit.

Game 1(3v3 Islands)
Naša hm, Archer vzal mayans, Johny vikings a LyNN japs. Voľba súperov bola trošku odlišná - Error si vzal huna. Ešte pred hrou prišla škótska delegácia zastúpená Satanom z OP, ale ten z dôvodu lagu pri coopovaní neskôr hru opustil. Hra začala vcelku normálne, Archer s LyNNom viac-menej kempili pri LyNNových fishoch, zatiaľ čo na druhej strane sa odohrával vik war Johny vs Drake. Naši hráči zvolili viac lodí a trošku neskorší up ako protivníci, našťastie sa to však nevypomstilo, naopak, Archer a LyNN získali na svojej strane prevahu. Súboj Johnyho s Drakom bol veľmi vyrovnaný, misky váh sa nakláňali zo strany na stranu. Súperi nás však opäť zaskočili rýchlejším upom do impu, čo vyústilo do situácie kde sme mali v impe 1 hráča a protivník hneď 3. Situáciu sme sicí ustáli, ale stratili sme spomínanú výhodu a postupne nás začali z vody vytláčať. Keď sa k tomu pridá vylodenie Errora na LyNNov ostrov so siege rams a koňmi, porážka Archerovho pokusu zopakovať Normandiu na Errorovom ostrove a Johnyho neúspešné pokusy o zničenie Drakeho hradov, výsledkom môže byť iba jedno - rezignácia. Tá naša prišla cca po 1:10 hod.

Game 2(3v3 Islands)
Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš. Tak sa to aspoň hovorí. Naši kolegovia z clanu Sofistai však zrejme na podobné porekadlá neveria, pretože ich voľba bola totožná s našou. Naši si vymenili civky - Archer japs a LyNN mayans. Šťastie si zobralo späť požičané a keďže Error hru predtým vyfasoval "nudle" island, teraz čakalo podobné prekvapenie na LyNNa. Hra sa napriek tomu začala pre nás dobre, Archer s LyNNom zatlačili Draka takmer až k Exitovi. Johny si proti Errorovi nevodil tiež zle. Súperi nás však opäť zaskočili veľmi rýchlimi upmi do castlu, čo nás prinútilo ustúpiť. Tým sme stratili získanú výhodu, LyNN prišiel o fishers a jeho ostrov neposkytoval villagerom prakticky žiadne bezpečné miesto. Naši hráči hru ešte trošku natiahli, ale LyNN nemohol boomiť a s castle loďami sa proti imp lodiam ide ťažko. Johny zostal proti Errorovi a Exitovi sám, zatiaľ čo Archer prehrával tiež. GG sme napísali po 40 minútach.

Čo dodať. Odohrali sme dve viac-menej vyrovnané hry. V oboch boli úspešnejší naši kamaráti zo Sfi, k čomu im musíme zablahoželať. Dokázali, že napriek svojmu dlhšiemu mlčaniu na poli medzinárodných líg stále majú čo ukázať a že ich predchádzajúce úspechy neboli náhodou. Korunkou určenou pre kráľa českej AoC scény sa teda na nejakú dobu budú pýšiť borci z clanu Sofistai.

Dnes večer ste boli lepší páni, gratulujeme!

záznamy hier: viewtopic.php?f=5&t=951

Tri klamstva Slovaka:
1.Ideme len na jedno.
2.Dopijem toto a odidem.
3.Od zajtra nepijem.

Good guys go to heaven, bad guys go to: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... hopdi3.jpg.

Pon Bře 10, 2008 1:20 am

Odeslat Re: RTS League wW vs Sfi 0-2
GGs
Urcite neni za co se stydet, at uz se jedna o hrace z naseho ci vaseho tymu. Kluci ty isly hraji v tehle sestave uz nejaky ten patek a myslim, ze rozdil byl v te zkusenosti, protoze skillove borci z wW rozhodne nezaostavali ani minutu.

p.s.: hodne stesti do dalsich boju ;-)

Pon Bře 10, 2008 1:54 am

chlapi proboha kašlete na nějaky korunky pro best CZ AOC klan...

vždyť je to kravina, pro mě jsou sfi a ww best dohromady, už jen proto, že něco hrajou na světové aoc scéně, aktivní jsou tito klany, co do počtu lig dokonce vic ww a hlavně ten vysledek v AOC lize byl fakt hustej, GJ.

jinak když už sem pišu, diky chlapům z CW za fair game, sesypala se mě pulka PC před druhou hrou a všichni počkali teměř 30 min. Diky moc.

Pon Bře 10, 2008 10:33 am

Docela pěkný hry. Ta druhá hra byla rozdílem třídy a přišlo mi, že obě hry vám zkurvil Archer, ani na jedný nebyl schopnej držet krok s Exitem, škoda. :(

Pon Bře 10, 2008 6:31 pm

pekne hry po delsi dobe byl videt nejaky vyrovnany clanwar v ramci tuzemskych hracu (nic proti cse) byly vyrovnane a prevaha se porad prevalovala od jednoho tymu k druhemu. jinak u best sestavy musim protestovat... nenastoupil endi a moje malickost :D

Pon Bře 10, 2008 7:33 pm

[quote="Sadik_cz"]pekne hry po delsi dobe byl videt nejaky vyrovnany clanwar v ramci tuzemskych hracu (nic proti cse) byly vyrovnane a prevaha se porad prevalovala od jednoho tymu k druhemu. jinak u best sestavy musim protestovat... nenastoupil endi a moje malickost :D[/quote]

jj, prohra 2:0 jasně vypovídá o vyrovnaný hře, narozdíl od prohry 2:1. .)

Pon Bře 10, 2008 8:14 pm
AoC member

[quote="CSE_Cortes"]Docela pěkný hry. Ta druhá hra byla rozdílem třídy a přišlo mi, že obě hry vám zkurvil Archer, ani na jedný nebyl schopnej držet krok s Exitem, škoda. :([/quote]

souhlasim a kaju se za ty hry , škoda žes mse nezvolili arabku , uznávám že na tech islandech jsou kluci od sfi velmi dobří , jinak k tomu rozdilu mezi 2-0 a 2-1 nevim zda je lepsi prohrat 2-0 nebo 4-1 .. to si taky nejak zvaž.

Pon Bře 10, 2008 8:43 pm
AoC member

No nevadí hoši, borci z Sfi jsou v téhle sestavě sehraný a už dlouhou dobu dokazujou svoje super kvality týhle sestavy. Gratuluju kluci.
TO Cortes: Pokud vím tak v RTSL jste s nima hráli taky 2:0 ne? :D Sice jste s nima hráli 2:1, ale to bylo v prátelský CW. Jinak zase nechápu tvoje reakce...., v tomhle postu nepadlo jediný urážející slovo na CSE klan a ty už tady zase říkáš, jak to nebylo vyrovnaný a zbytečně zase zaděláváš na problémy. Něco na tom prostě bude, že jde většina lidí proti Vám. Sorry, že to říkám, ale den ode dne mám k CSE klanu větší a větší odpor^^

Pon Bře 10, 2008 8:47 pm
Moderátor fóra

Congratz Sfi , Corte chtěl bych vidět , jak bys tam místo Archera vypadal ty (no flame, jenom bych to prostě chtěl vidět) většina hráčů se k takové hře ani nedostane , řekl bych že Archer dlouho držel krok , je potřeba se mrknout , kdo stál na druhé straně , co jméno , to vodník.

Pon Bře 10, 2008 9:28 pm

skoda tesil sem se na ara :(...i prez rozpory v posledni dobe sem vam pral vyhru doufam ze je priste vyklepnete gl next round...njn ghoste proste nemuzeme bejt milackove vsech :D

Pon Bře 10, 2008 9:44 pm

[quote="_wW_GhosT_"]No nevadí hoši, borci z Sfi jsou v téhle sestavě sehraný a už dlouhou dobu dokazujou svoje super kvality týhle sestavy. Gratuluju kluci.
TO Cortes: Pokud vím tak v RTSL jste s nima hráli taky 2:0 ne? :D Sice jste s nima hráli 2:1, ale to bylo v prátelský CW. Jinak zase nechápu tvoje reakce...., v tomhle postu nepadlo jediný urážející slovo na CSE klan a ty už tady zase říkáš, jak to nebylo vyrovnaný a zbytečně zase zaděláváš na problémy. Něco na tom prostě bude, že jde většina lidí proti Vám. Sorry, že to říkám, ale den ode dne mám k CSE klanu větší a větší odpor^^[/quote]

Čim zadělávam na problémy? 11 Já jen řekl, že jste prohráli 2:0 a ještě stylem, že v jedný hře ste dostali rozdílem třídy a tak to taky bylo. Ovšem je fakt, že stejně sme dostali my od vás. :D

Pon Bře 10, 2008 10:10 pm

[quote="_wW_Dulce_Cz_"][quote="CSE_Cortes"]Docela pěkný hry. Ta druhá hra byla rozdílem třídy a přišlo mi, že obě hry vám zkurvil Archer, ani na jedný nebyl schopnej držet krok s Exitem, škoda. :([/quote]

souhlasim a kaju se za ty hry , škoda žes mse nezvolili arabku , uznávám že na tech islandech jsou kluci od sfi velmi dobří , jinak k tomu rozdilu mezi 2-0 a 2-1 nevim zda je lepsi prohrat 2-0 nebo 4-1 .. to si taky nejak zvaž.[/quote]

Já sem tim chtěl poukázat na to, že už se vyrovanej CW nedávno hrál, jen aby byl Pine v obraze. :)

Pon Bře 10, 2008 10:13 pm

[quote="Sebastian"]Congratz Sfi , Corte chtěl bych vidět , jak bys tam místo Archera vypadal ty (no flame, jenom bych to prostě chtěl vidět) většina hráčů se k takové hře ani nedostane , řekl bych že Archer dlouho držel krok , je potřeba se mrknout , kdo stál na druhé straně , co jméno , to vodník.[/quote]

Taky bych to chtěl vidět. :)
Nevim, proč ste si dávali ostrovy, jak říkáš, co jméno, to vodník. Sfi neprohráli na islech už hodně dlouho a když už, tak s hráčema 2000+. Nezvolili jste nejštastněji.

Pon Bře 10, 2008 10:18 pm
AoC member

CSE_Cortes napsal:
Sebastian napsal:
Congratz Sfi , Corte chtěl bych vidět , jak bys tam místo Archera vypadal ty (no flame, jenom bych to prostě chtěl vidět) většina hráčů se k takové hře ani nedostane , řekl bych že Archer dlouho držel krok , je potřeba se mrknout , kdo stál na druhé straně , co jméno , to vodník.

Taky bych to chtěl vidět. :)
Nevim, proč ste si dávali ostrovy, jak říkáš, co jméno, to vodník. Sfi neprohráli na islech už hodně dlouho a když už, tak s hráčema 2000+. Nezvolili jste nejštastněji.

jak sem rekl souhlasim s cortezem ze sme hral tužku jako je to fakt o tom žádna , ale jak rekl sebas ukaz mi jak bys to zahral ty popripade muzem dat duel zda si myslis ze bys to zahral lepe , vim ze exit je na silech zejmena na midu o 100% lepsi jak ja , nikdy sem to nepopiral , zase na druhou stranu my sme sice prohrali v jedne hre o rozdil tridy , ale vy jste prohrali s nama rozdilem tridy tak bych to zas tak nehrotil myslim ze pricky kvality ceskych klanu jsou stanoveny , lynn by proste potreboval k sobe dva kvalitni hrace na tyhle hry protoze je to tahnou bohuzel na isly ma k sobe jen johnyho a vzhledem k tomu ze se hrali isly tak sem to chtel zkusit snima , v pripade arabky bych klidne nechal hrat koholiv jineho ale vzheldem k tomu ze sem s klukama hodne predtim trenoval :

http://www.igzones.com/matches/723450
http://www.igzones.com/matches/723543

tak sem to chtel snima zkusit , jak rikam ty losi me mrzi beru si to na triko druha hra byla hrozna , drake mi tam vjel k okum a killoval mi posili stejne jako v prvni hre exit bohuzel sem se z toho nepoucil a udelal stejnou chybu dvakrat ...

Pon Bře 10, 2008 11:31 pm

no flame pls.

upřímě řečeno, aspoň po 1. hře mě přišlo, že to nehral lynn. Z těch reků co jsem viděl, prostě lynn převalcoval všechno co se dalo :-)

nevim no, buď mu to nějak nesedlo nebo mě přijde, že to hral za něj někdo jinej. :-)

Úte Bře 11, 2008 1:42 am
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]