Liga Intercontinental AoC wW vs Legion 0-3
Štart tejto ligy trošku zbrzdili hackeri, ktorí zmazali pôvodnú databázu, čo však adminov a ani účastníkov neodradilo a tak sa začala liga s dvojtýždňovým odkladom znovu. Nás v prvom zápase D skupiny čakal dosť ostrý súper, Legion. Nastúpili v celkom hratelnej zostave (Spring, Prays, Far) a tak sme si v zostave
Archer,
LyNN a
Whiskas celkom trúfali.
Game 1 (3v3 BALTIC)Predpísaná mapa, vôbec som sa jej nepotešil. Archer a LyNN sú však veľmi silní FR hráči, takže mi nezostávalo nič iné ako snažiť sa s nimi. Tradične sa išiel book + grush, kde sme začali dobre a po chvíľkovom pretláčaní sa bola voda naša. S tým prišiel aj pokojný fishboom. LyNN landol Springa, ktorému pekne prečistil base a zatlačil ho do ťažkej defenzívy. Ja s Archerom sme boomovali, Archer massoval pala k LyNNovi a ja som pripravoval elite mangs. Tu musím priznať, že som situáciu celkom zle odhadol a môj kraj ma prekvapil rýchlym pushom a pripravil ma o všetok gold (mal som ho na hromade). Zatlačil ma dosť hlboko, postupne až k Archerovi a aj keď LyNN to mal rozohraté dobre, Archer musel pomáhať mne a tak súperov midle LyNNa zastavil. Napísali sme to.
Game 2 (3v3 ARABIA)Naša hm, veril som si podstatne viac, aj vďaka tomu že som mal opäť svojho huna. Chuť mi však pokazil hneď na začiatku Spring, ktorý mi ukradol prasa a 2 ovce. Napriek tomu som sa do feudálu dostal, ale Springov rýchly up s mongolom, následná záplava scoutov a potom ešte kts od midla ma napriek výdatnej výpomoci LyNNa pochovali. Po zbytok hry som sa už nedokázal do zápasu vrátiť, ale Archer s LyNNom hrali ešte celkom dlho 2v3. To sa však nedá večne a keďže každý môj pokus o rebuild bol potlačený napísali sme gg druhý krát.
Game 3 (3v3 REGI FORTRESS)HM súpera. LyNN si vzalo gotha a plán bol double sling, na čo som nejak pozabudol a napriek viacerým pripomienkam na TS som sa venoval fc a conqs. To znamenalo že LyNN nemal dosť surovín na upgrade a keď sme zrazu zistili čo je vo veci zabalili sme to.
záznamy hier: viewtopic.php?f=5&t=956