CW report + zhrnutie sutazi
Nakoľko moji spoluhráči už docela otravujú, že kedy to tie reporty napíšem (ja viem, túžba prečítať si o sebe niečo na nete je silná ^^), tak vyrovnám podlžnosti ktoré mám vo veci reportov z CWs.
RTS League wW vs DarTh 0:2Zápas odohrala zostava
Harp,
LyNN a
Johny, hrali sa 2x Ostrovy. DarTh nasadili zostavu pohybujúcu sa v hladinách 1800-1900, čo v kombinácií s trochu rozpačitým výkonom prinieslo prehru 0:2, ktorá naštrbila postupové ambície v RTS.
záznamy: viewtopic.php?f=5&t=959RTS League wW vs SPD 2:0Posledný zápas RTS, zostava
Archer,
Harp a
LyNN. Jednalo sa o jedného z menej známych súperov, cw sme odohrali v pohode a poradili si s protihráčmi na Migrácii i na Ostrovoch.
záznamy: viewtopic.php?f=5&t=962LIAOC wW vs nC 2:1Odveta za porážku v prvom kole tohtoročnej RTS. Po dlhšej dobe som sa vrátil do zostavy, spolu so mňou sa do toho pustili
Archer,
Harpner aj
Yezris. Návrat mi vyšiel tak na polovicu, hral som Arabiu a Ostrovy(...). Keďže 4v4 nie je povolené, vždy niekto coopoval. Predpísanú mapu - Mongolia - zvládli spoluhráči dobre, Archer so spainom massol pala, Yezris s mongolom mangudais a Harp napriek menším problémom ktoré mu spôsobil raiding protihráča dodal elite plumies. Arabiu sme zvládli bez väčších problémov, ostrovy boli tradične (bez LyNNa a Johnyho) tragické. Porážku sme nC však vrátili ^^
záznamy: viewtopic.php?f=5&t=963LIAOC wW vs Ama 3:0Opäť menej známy súper, na mapách Arena, Islands nebol pre zostavu
Johny,
LyNN a
Yezris na mapách Arena, Islands veľkým problémom. Tretiu game súperi vypustili.
záznamy: viewtopic.php?f=5&t=964LIAOC wW vs _Cia_ 3:0Trošku známejšie meno, mapy Migrácia a Ostrovy. Posledné cw základnej skupiny si vzali na svoj chrbát
Archer,
LyNN a
Johny. Tradičná zostava na vodné mapy zvládla obe hry na výbornú a zaistila účasť v play-off tejto súťaže.
záznamy: viewtopic.php?f=5&t=965wW @ RTS LeagueTáto súťaž, ako je už tradíciou, bola výborne obsadená a tak možno považovať konečnú bilanciu 12 hier, 6 výhier a 6 prehier za úspech. Alebo nie ? Myslím, že náš team mohol zvládnuť niektoré hry naozaj lepšie. Takto sa do play-off dostaneme, len ak by Darth nestihli svoje zápasy odohrať do deadlinu a dostali AL (fikcia). Budúcu sezónu to skúsime zase.
wW @ LIAOCPrvý ročník súťaže sprevádzajú nemalé problémy. Súťaž začala s oneskorením niekoľko týždnov kvoli hacknutiu pôvodného webu, na čo nadviazala neaktivita clanov pri schedulovaní zápasov. Nám sa napriek všetkým predľavám podarilo všetky zápasy odohrať pred deadlinom a okrem prvého kola s Legionom sme vyhrali všetky zápasy. Postup je teda náš, keď začne play-off budem informovať o rozlosovaní skupín a našom postupe. Stay tuned!
Zároveň oznamujem, že som prihlásil ďalšiu juhoamerickú ligu,
Liga Mundial de AoC. Jedná sa už o druhú sezónu a admini nás oficiálne pozvali, tak uvidíme.
Tiež musím pochváliť celý team za vynikajúci záver sezóny, keď sme v posledných 5 zápasoch prehrali len jedinú mapu a zaistili po dlhšej dobe zase play-off. Snaď si tieto dobré výkony udržíme aj do ďalších súťaží.