Obsah fóra
Právě je Pát Zář 10, 2010 6:31 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

CW report + zhrnutie sutazi 
Autor Zpráva
AoC member

Odeslat CW report + zhrnutie sutazi
Nakoľko moji spoluhráči už docela otravujú, že kedy to tie reporty napíšem (ja viem, túžba prečítať si o sebe niečo na nete je silná ^^), tak vyrovnám podlžnosti ktoré mám vo veci reportov z CWs.

RTS League wW vs DarTh 0:2
Zápas odohrala zostava Harp, LyNN a Johny, hrali sa 2x Ostrovy. DarTh nasadili zostavu pohybujúcu sa v hladinách 1800-1900, čo v kombinácií s trochu rozpačitým výkonom prinieslo prehru 0:2, ktorá naštrbila postupové ambície v RTS.

záznamy: viewtopic.php?f=5&t=959

RTS League wW vs SPD 2:0
Posledný zápas RTS, zostava Archer, Harp a LyNN. Jednalo sa o jedného z menej známych súperov, cw sme odohrali v pohode a poradili si s protihráčmi na Migrácii i na Ostrovoch.

záznamy: viewtopic.php?f=5&t=962

LIAOC wW vs nC 2:1
Odveta za porážku v prvom kole tohtoročnej RTS. Po dlhšej dobe som sa vrátil do zostavy, spolu so mňou sa do toho pustili Archer, Harpner aj Yezris. Návrat mi vyšiel tak na polovicu, hral som Arabiu a Ostrovy(...). Keďže 4v4 nie je povolené, vždy niekto coopoval. Predpísanú mapu - Mongolia - zvládli spoluhráči dobre, Archer so spainom massol pala, Yezris s mongolom mangudais a Harp napriek menším problémom ktoré mu spôsobil raiding protihráča dodal elite plumies. Arabiu sme zvládli bez väčších problémov, ostrovy boli tradične (bez LyNNa a Johnyho) tragické. Porážku sme nC však vrátili ^^

záznamy: viewtopic.php?f=5&t=963

LIAOC wW vs Ama 3:0
Opäť menej známy súper, na mapách Arena, Islands nebol pre zostavu Johny, LyNN a Yezris na mapách Arena, Islands veľkým problémom. Tretiu game súperi vypustili.

záznamy: viewtopic.php?f=5&t=964

LIAOC wW vs _Cia_ 3:0
Trošku známejšie meno, mapy Migrácia a Ostrovy. Posledné cw základnej skupiny si vzali na svoj chrbát Archer, LyNN a Johny. Tradičná zostava na vodné mapy zvládla obe hry na výbornú a zaistila účasť v play-off tejto súťaže.

záznamy: viewtopic.php?f=5&t=965

wW @ RTS League
Táto súťaž, ako je už tradíciou, bola výborne obsadená a tak možno považovať konečnú bilanciu 12 hier, 6 výhier a 6 prehier za úspech. Alebo nie ? Myslím, že náš team mohol zvládnuť niektoré hry naozaj lepšie. Takto sa do play-off dostaneme, len ak by Darth nestihli svoje zápasy odohrať do deadlinu a dostali AL (fikcia). Budúcu sezónu to skúsime zase.

wW @ LIAOC
Prvý ročník súťaže sprevádzajú nemalé problémy. Súťaž začala s oneskorením niekoľko týždnov kvoli hacknutiu pôvodného webu, na čo nadviazala neaktivita clanov pri schedulovaní zápasov. Nám sa napriek všetkým predľavám podarilo všetky zápasy odohrať pred deadlinom a okrem prvého kola s Legionom sme vyhrali všetky zápasy. Postup je teda náš, keď začne play-off budem informovať o rozlosovaní skupín a našom postupe. Stay tuned!

Zároveň oznamujem, že som prihlásil ďalšiu juhoamerickú ligu, Liga Mundial de AoC. Jedná sa už o druhú sezónu a admini nás oficiálne pozvali, tak uvidíme.

Tiež musím pochváliť celý team za vynikajúci záver sezóny, keď sme v posledných 5 zápasoch prehrali len jedinú mapu a zaistili po dlhšej dobe zase play-off. Snaď si tieto dobré výkony udržíme aj do ďalších súťaží.

Tri klamstva Slovaka:
1.Ideme len na jedno.
2.Dopijem toto a odidem.
3.Od zajtra nepijem.

Good guys go to heaven, bad guys go to: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... hopdi3.jpg.

Pon Dub 14, 2008 6:14 pm
AoC member

Odeslat Re: CW report + zhrnutie sutazi
No Whisko, abych řekl pravdu tak já jsem se na tu newsku taky celkem klepal :D Jinak myslím, že RTS sice neskončila v playoff, ale i tak přinesla dost super her ;-) Do playoff se podařilo probojovat v LIAOC což je fakt super:)
GJ kluci^^

Pon Dub 14, 2008 7:32 pm
Administrátor

Hej Whisko, neber to prosím jako kritiku, ale jako můj názor. Mám tedy stejný postoj k těm newskám ( i když jsem Tě za ně nijak nekritizoval ) jako ostatní. Myslím, že co cw či nějaká změna = newska. Osobně jsem se obával přesně tohoto co vzniklo a to sice long newska ale ke každému cw je napsaná jedna dvě věty, sestava, mapy a vyhrali jsme lehce těžce, to je celé. Což mi přijde trochu škoda. Mám ten pocit že Sebas dříve psával pěkné newsky ne? Byla to celkem komedie si to přečíst i když to byla newska o AoE3 tak jsem si to rád přečetl.
Klan vedeš dobře Whisko, všechno domlouváš fajn, akorát ty newsky by chtělo psát trochu častěji a dříve, chápu, že report z cw před 14 dny se píše těžce, když už si to člověk skoro nepamatuje. Anebo bych ani nebyl proti aby psal newsky Sebas pokud nás sleduje jak válčíme, ale to je zase mezi vámi adminy aby jeden neměl pocit že mu druhej strká čumák do jeho práce ;)

I když pořád jsme ve fázi experimentování, barva posleních 5 cw se mi líbí ^^

GJ guys. 8!

Pon Dub 14, 2008 8:06 pm
AoC member

No, je pravda ze tentokrat som to celkom odkladal, zaznamy sa mi hromadili a nakoniec tych hier bolo moc a uz som v tom mal bordel, tak som to nechcel popliest. Obvykle to robim tak, ze ked idem pisat report, pozriem si hru a hned jak skonci idem napisat o tej mape. Potom si pozriem dalsiu map a zapisem to, takto postupujem kym si nepozriem vsetky mapy daneho cw. Je samozrejme ze ked som pisal o X cw v jednej newske, nemohol som tomu dat tolko priestoru ako je bezne. Myslim ze ked pisem cw o jednom zapase, pisem ich na dobrej urovni, ci uz z pohladu odborneho, kde sa snazim urobit rozbor hry, tak snad aj z pohladu vtipneho (aj ked neviem ci niekoho vyslovene newska pobavi), snazim sa obcas zasunut nieco vtipne (viac ci menej uspesne). Do buducnosti sa snad polepsim.

Tri klamstva Slovaka:
1.Ideme len na jedno.
2.Dopijem toto a odidem.
3.Od zajtra nepijem.

Good guys go to heaven, bad guys go to: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... hopdi3.jpg.

Pon Dub 14, 2008 8:47 pm
Moderátor fóra

Tak a teď se předpokládaná míra zábavy , obsažená v newsce tak vypíchla , že tu další by s díky odmítnul i G.Linehan ( pro nedownloadující - IT Crowd režie a scénář, pro ty co jim to ani tak nic neříká - si to kua sosněte ^^ )
Ono "vtipné" věci se občas taky dřív při našich esgl taženích v 6té group dály daleko víc než dnes , přece jenom v 15té min nikdo do feudálu neupuje (krommě GoDa s aztk) , japana si na arabku taky nikdo nebere a to pak je možná těžko... Když mi něco Whiska pohodí - když toho bude mít moc, milerád se podívám a newsku napíšu.Myslím že jediný větší problém je akorát s tím , jak napsal LyNN , že newska přišla pozdě a co CW to věta-dvě.Nicméně věřejně Whisce nadávat příliš nemůžu , ptže jsem mu dal plný admin-přístup na web a lehce by mě mohl smazat účet :-) . K newskování se řeklo co se říct mělo , a tak mi zbývá jenom congratz k posledním 4 CWs s celkovým skórem 10:1 ;-)

Pon Dub 14, 2008 9:08 pm
AoC member

Hoši máte každej kus svojí pravdy:)LyNN v tom, že newska přišla pozdě a navíc i všechny zápasy v jednom, takže se už nedává prostor jednotlivejm zápasům. Whiska má zase pravdu, že se snaží udělat pěkné newsky a mě osobně se obsah jeho rozborů dost líbí. Je jasný, že newska nemůže být vždy bezchybná:) Takže Whisko stačí se jenom vybičovat k tomu, aby si to napsal co nejdříve a nebudeme ti moct co vytknout ;-)A jak řekl Sebas tak ta závěrečná bilance je opravdu úžasná:)

Pon Dub 14, 2008 9:36 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]